Пълен разврат цари в онлайн Биг брадъра“! Една от най-популярните звезди

...
Пълен разврат цари в онлайн Биг брадъра“! Една от най-популярните звезди
Коментари Харесай

Интернет звезда си показа бомбите в риалити

Пълен разврат царува в онлайн „ Биг брадъра “! Една от най-популярните звезди в предаването развя гордо големия си силиконов бюст пред участниците. Става дума за интернет сензацията Ива, по-популярна като Ивка бейбе. Пищната брюнетка сподели оръжията си пред камера в хитовото риалити „ Къщата на инфлуенсърите “.

Секссимволът на новото потомство нахално се съблече пред неприятното момче на формата Андрей Кумбанов, прочут като Кумбата. Бръснатата глава видя освен прелестите на Ивка. До нея се разголи по прашки съквартирантката Вероника Манова.

Андрей ненаситно се радва на чернокоската и русокоската, само че непретенциозно декларира пред тях, че е отвикнал да гледа дамите по този начин. „ Хващали ли сте ме в миналото да ви взирам “, успокои Кумбата преобличащите се мадами, до момента в който той си смъква спортния екип и светва по боксерки. Ивка не се притеснява от окото на кварталния бандит и му има абсолютно доверие. Тя има вяра, че той няма да злоупотреби с нея. Вероника е малко по-недоверчива към него. „ Лъже, лъже, той ни заглежда скрито “, подмята закачливо русокоската. Сексбомбата Ивка стана известна в тикток освен със съблазнителната си осанка.

Тя има личен подкатст, в който кани звезди и разискват неуместни за доста хора тематики. Варненката се отличава с откровеността си за своите прекарвания в спалнята и свежото държание, с което омагьосва всеки млад българин. Цензурираният бюст на Ива беше още нещо, което подлуди хилядите й фенове. Кумбата обаче не е обаян от сексапила на младата силиконка. Андрей стартира да се отегчава от женското наличие. Вероятно повода около това е, че пристрастеностите в това шоу се разиграват сред мъже.

Преди няколко дни къщата беше ритуален дом на гей женитба сред двама участници - музикантът Гош и Котарачето. Интернет риалитито се организира в двуетажна къща, където новите звезди са подложени на тестването да живеят дружно. Егото на известните е огромно, само че необятният хол и трите спални не могат да го съберат. След развратна женитба и разсъблечен силикон може да чакаме всичко до финала, а печелившият ще получи премия от 25 хиляди лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР